Ledeninformatie - Beëindigen lidmaatschap
zondag 17-11 thuis om 12:45

Ledeninformatie - Beëindigen lidmaatschap

Beëindigen lidmaatschap

Afmelden voor trainingen/wedstrijden tijdens het lopende seizoen is in principe niet mogelijk. Je speelt in een team en daar is aan het begin van het seizoen rekening mee gehouden.

Als je voor het volgende seizoen je lidmaatschap bij MHCB wilt opzeggen, dan moet je dat doen vóór 15 mei van het betreffende seizoen. Als opzegging na deze datum binnen komt, wordt 50% van de contributie van het volgende seizoen doorberekend.

Opzeggen kan alleen of per post naar Postbus 151, 6640 AD BEUNINGEN of per mail aan [email protected] In beide gevallen is je opzegging pas definitief als je hiervan een bevestiging hebt ontvangen.

Wij maken je er op attent dat alleen zwangerschappen en verhuizingen naar een andere regio reden kunnen zijn van het kunnen beëindigen van het lidmaatschap gedurende het seizoen.