header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

zz_Club - Vrijwilligers

GEWOON TOCH? OF……Je staat aan het hek langs het veld, te kijken naar de verrichtingen van je kind. Dat je kind in een team geplaatst is en staat ingeschreven bij de KNHB en in de competitie een wedstrijd speelt met een keeper compleet met uitrusting en dat daar een coach en een teammanager staan, dat er 2 scheidsrechters de wedstrijd in goede banen leiden, dat er gastouders zijn die de tegenpartij ontvangen en zorgen voor de fluiten en ballen, dat vind je allemaal heel vanzelfsprekend. Net zo goed als dat je in de rust even een kopje koffie met iets lekkers kunt halen in het clubhuis. Ook heel gewoon en normaal toch? Toch?.....niet helemaal.

MHCBeuningen is een hockeyclub die vrijwel geheel wordt ‘gedragen’ door vrijwilligers. Er zijn vele commissies zoals de Sponsorcommissie, Materialencommissie, Arbitragecommissie, Barcommissie, Jeugdcommissie, Jongste Jeugdcommissie, Technische commissie etc.
Kijk eens goed om je heen, álles wat je ziet op en om het veld, dat wordt geregeld door enthousiaste vrijwilligers…tot aan het legen van de prullenbakken en het schoonblazen van het veld aan toe. Valt het niet op dat het complex er altijd prachtig uit ziet?

Daarbij is jouw hulp noodzakelijk om alles in goede banen te leiden. Soms voor een langere periode zoals leden van het Bestuur of commissieleden, soms voor een enkele klus. Graag maken wij ook gebruik van jouw kennis en ervaring. Maar wat ís jouw kennis en ervaring? Werk je in c.q. heb je kennis van horeca, ben je een handige klusser, liggen je kwaliteiten op het administratieve vlak of ben je een manager of opvoeder/docent? Laat het ons weten!

Heb je interesse, wil je een steen(tje) bijdragen aan het spelplezier van je kind? Laat het ons weten. Dat kan via [email protected] of spreek een bestuurslid/commissielid aan op de club.