Heren 1 - Amersfoort
zondag 18-11 uit om 14:45
Dames 1 - MHC EDE
zondag 18-11 uit om 12:45
Technische Commissie 16 Juni

Winterstop

Nieuwsafbeelding

De laatste buitentrainingen zijn op 23 november 2018, het weekend van 24 en 25 november is er nog veldcompetitie en vanaf 26 november zijn er geen veldtrainingen meer.

...

LISA app 16 Juni

Nieuwe LISA app - update

Nieuwsafbeelding


Update 6 november 2018
Aankomende dagen kunnen uw leden de ClubApp updaten. In de laatste update is onder andere de push-notificatie functie weer toegevoegd. Zo missen uw leden geen belangrijk clubnieuws en zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn er kleine fixes verwerkt waardoor de app nóg iets beter werkt.

Wat is er allema...

Algemeen 16 Juni

Hoofdletsel tijdens training of wedstrijd melden

Nieuwsafbeelding

MHCB roept alle trainers en coaches op om hoofdletsel opgelopen tijdens een training of een wedstrijd te melden. Het letsel moet dusdanig zijn, dat de speler/speelster niet meer verder kon trainen of spelen. 
De melding moet je doorgeven bij Hanneke van de Hel, technisch manager bij MHCB. Dat kan via [email protected] .  ...

Bar 16 Juni

MHCB is cashless!

Nieuwsafbeelding

Met ingang van 1 september 2018 kan er bij de bar alleen nog betaald worden met de pin!!...

Bestuur 16 Juni

Samenwerking MHCB met fysiotherapie De Hofstede

Nieuwsafbeelding

Fysiotherapie De Hofstede is op maandag-, woensdag- en vrijdagavond aanwezig op onze club voor een sportspreekuur. Tevens kunnen afspraken gemaakt worden via 024 – 675 18 04 of [email protected]  

...

Arbitrage 16 Juni

Alles wat je moet weten om een scheidsrechter te worden

Nieuwsafbeelding

Op de website scheidsrechters.eu vind je alle informatie die je als hockeyscheidsrechter moet weten. Denk aan de signalen, uitleg van spelsituaties en nog veel meer. ...

Bestuur 16 Juni

ClubCollect gaat vanaf nieuwe seizoen contributie innen

Nieuwsafbeelding

Beste leden,

De afgelopen tijd is het bestuur druk bezig geweest met uitzoeken hoe we bepaalde zaken kunnen verbeteren. Contributie innen is iets wat toch wel lastig is en ons veel tijd kost. Om dat op te lossen gaan we vanaf aankomend seizoen samenwerken met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert zoals het versturen van betaalv...

Sponsoring 16 Juni

Beuningen sokken of kleding nodig? Mail de kledingcommissie!

Nieuwsafbeelding

Een extra paar hockeysokken kopen? Dat hoeft niet via Intersport, maar kan door een mail te sturen aan [email protected] .
De sokken kosten EUR 12,50 per paar.
Ook als de kleding niet meer de juiste maat heeft, kun je met de kledingcommissie een afspraak maken om de kleding te ruilen. Zorg er voor dat de in te leveren kleding gewassen is!
...

Algemeen 16 Juni

Geen 18? Geen druppel!

Nieuwsafbeelding

De verkoop van alcohol aan personen onder de 18 jaar is verboden. Ook ben je sinds 1 januari 2014 zelf strafbaar als je nog geen 18 jaar bent en in het openbaar alcohol bij je hebt. Openbare plekken zijn bijvoorbeeld het café, de sportkantine , het park of op straat.
Deze regels zijn in de Wet vastgelegd en gelden dus ook bij MHCBeuningen en een ieder moet zich hieraan moet...

Sponsoring 16 Juni

Sponsoring? Neem ALTIJD EERST contact op met de Sponsorcommissie

Wil je een team sponsoren b.v. door middel van een tas/trui of trainingspak en je wilt daar een (bedrijfs)naam op laten plaatsen dan is dat mogelijk. Echter, neem ALTIJD eerst contact op met de sponsorcommissie VOORDAT je tot bedrukking overgaat. De sponsorcommissie moet alle sponsoruitingen eerst goedkeuren! Hiermee voorkomen wij dat er conflicterende situaties ontstaan met onze huidige (bord...